Tiedotteet

02.08.2017 Webinaari Liikkujan viikon järjestämisestä pienissä kunnissa

Heinäkuussa järjestettiin webinaari, jossa jaettiin erityisesti pienien kuntien ja kaupunkien näkökulmasta hyviä esimerkkejä ja toteutuksia viimevuotiselta Euroopan liikkujan viikolta.

05.06.2017 Liikkujan viikon suomenkieliset materiaalit on julkaistu

Liikkujan viikon teemakäsikirja, osallistujan opas ja esite on julkaistu suomeksi. Nämä ja graafiset materiaalit ovat ladattavissa aineistopankista.

03.05.2017 Liikkujan viikon webinaari 3.5.2017 - Esitykset ja tallenne

Liikkujan viikon webinaari järjestettiin 3.5.2017. Webinaarissa kuultiin puheenvuorot viikon teemasta, sekä kampanjaesimerkkejä Malmöstä ja Iisalmesta. Webinaarissa käytiin läpi myös kuntien ja kaupunkien ilmoittautumista, sekä Mobility Action -tietoapankkia.

24.04.2017 Jakamistalous, yhteiskäyttöisyys ja yhdessä tekeminen ovat esillä Liikkujan viikolla

Vuoden 2017 Euroopan liikkujan viikon pääteema on vähäpäästöinen, yhteiskäyttöinen ja älykäs liikenne. Painotus kampanjaviikolla on yhteiskäyttöisissä kulkumuodoissa ja jakamistaloudessa. Viikon aikana liikkujat saavat hyviä syitä käyttää kulkumuotoja resurssitehokkaasti jakaen. Lisäksi viikolla nostetaan esille eri palveluita ja toimintamalleja, joita tämän teeman ympärillä on jo olemassa.

Liikkujan viikossa mukana

Motiva logo_Pysty some.jpg            Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB.jpg             Sähköpostiallekirjoitus_Kulje viisaasti.jpg

 

Menossa mukana

poljin harmaa.jpg    LVM_LB12_logo___fi_B3____BW.png     YM mv.jpg Trafi_black 300.png     

 työterveyslaitos.jpgliikenneturva.jpg Kuntaliitto_vmv.jpgKKI-logo-web.jpg

Matkahuolto_logo_web mv¨\'.jpg     taksiliitto.jpg           VR.jpg