Apua Liikkujan viikon tapahtumien suunnitteluun

Julkaistu 25.07.2018.

Syksyn hauskinta teemaviikkoa eli Euroopan liikkujan viikkoa vietetään tuttuun tapaan 16.-22. syyskuuta. Viikon aikana kannustetaan erilaisten tapahtumien ja tempausten avulla jokaista pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön sekä yhteiskuntaan. Viikon päättää Auton vapaapäivä, jota vietetään lauantaina 22.9.

Apua tapahtuman suunnitteluun

Näin järjestät tapahtuman -ohjeistus kertoo, miten pääset tapahtuman kanssa ideasta toteutukseen. Tutustu ohjeistukseen täällä >>

Kampanjaideoita teemoittain on kerätty Liikkujan viikon verkkopalveluun.>>

Tämän vuoden Liikkujan viikon teema on tuttu vuodelta 2015. Vuoden 2015 parhaita eurooppalaisia esimerkkejä näet kyseisen vuoden Best Practice Guidesta >>.

Liikkujan viikon viettäminen ei edellytä mittavia panostuksia. Jo yksittäisen tapahtuman, kuten pyöräilijöiden aamupalan tai työmatkaliikkumisen haastekilpailun järjestämisellä olette osa euroopan laajuista kampanjaa!

Hyödynnä valmiita materiaaleja

Tapahtuman järjestäjän käytössä on monipuolinen valikoima erilaisia kampanjamateriaaleja, kuten bannereita ja julisteita. Teemaviikon graafinen ohjeistus ja ladattavat materiaalit on nyt julkaistu kampanjan kansainvälisellä sivustolla. Materiaalit ovat kaikkien viettäjien käytössä. Kampanjaviikon graafinen ilme pysyy samana seuraavat pari vuotta. Nyt voi siis tehdä monivuotisia kampanjamateriaaleja ilman huolta siitä, että graafinen ilme muuttuu. Suomenkielisiä materiaaleja on myös saatavilla. Käy lataamassa julisteita, logoja ja somenostoja kampanjasi käyttöön.

Ilmoita kunta tai kaupunki viikon viettäjäksi

Kuntien ja kaupunkien virallinen ilmoittautuminen mukaan kampanjaan tapahtuu kansainvälisellä sivustolla.

Tapahtumat ja tempaukset kannattaa ilmoittaa Liikkujan viikon tapatumakalenteriin.

 

 

Jos sinulla on kysyttävää Liikkujan viikosta, ole yhteydessä meihin!

Sini Marttinen, puh. 050 549 8798, sini.marttinen@motiva.fi

Helena Suomela, puh. 040 724 6437, helena.suomela@motiva.fi

Takaisin

Liikkujan viikossa mukana

Motiva logo_Pysty some.jpg            Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB.jpg             Sähköpostiallekirjoitus_Kulje viisaasti.jpg

 

Menossa mukana

poljin harmaa.jpg